Gradovi

Počelo popunjavanje upražnjenih mjesta

Počelo popunjavanje upražnjenih mjesta
Počelo popunjavanje upražnjenih mjesta

BRČKO - Gradonačelnik Brčkog Anto Domić imenovao je danas Tomislava Stjepanovića za novog šefa Odjeljenja za stručne i administrativne poslove u Vladi distrikta, nakon što je prošle sedmice ostavku na tu funkciju podnio Pejo Mendeš iz Hrvatske seljačke stranke /HSS/.

Domić je novinarima izjavio da je riječ o čovjeku sa velikim iskustvom u lokalnoj administraciji, koji je do sada radio u Vladinom sektoru za evropske integracije.

"Siguran sam da će funkciju šefa Odjeljenja za stručne i administrativne poslove obavljati puno bolje nego što su je do sada obavljali", rekao je on.

Domić je naveo da još traju konsultacije za imenovanja na upražnjena mjesta šefa Odjeljenja za prostorno planiranje i savjetnika gradonačelnika za IT tehnologije.

"Za drugu poziciju koja se odnosi na šefa Odjeljenja za prostorno planiranje ne bih htio da napravim istu grešku i da imenujem osobu koja nema ni zvanja ni znanja, tako da još obavljam konsultacije o tome", istakao je Domić.

Na mjestu šefa Odjeljenja za prostorno planiranje do sada je bio Petar Blekić, a savjetnik gradonačelnika za IT tehnologije Katarina Ivanović, oboje iz HSS-a, koji su zajedno sa Mendešom podnijeli ostavke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije