Gradovi

Pomoć pri opremanju pedijatrije Opšte bolnice u Prijedoru

Pomoć pri opremanju pedijatrije Opšte bolnice u Prijedoru
Pomoć pri opremanju pedijatrije Opšte bolnice u Prijedoru

Sberbank a.d Banja Luka je uručila donacije namještaja pedijatriji Opšte bolnice u Prijedoru. Načelnik pedijatrija, dr Andrija Vukotić je u ime Opšte bolnice preuzeo donaciju koju je u ime Sberbank Banja Luka uručio Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor.

Prilikom uručivanja namještaja dr Andrija Vukotić je izrazio svoju zahvalnost Sberbanci koja kako kaže uvijek izlazi u susret i razumije potrebe pedijatrijskog odjeljenja Opšte bolnice u Prijedoru. „Namještaj koji je doniran je djelimično iskorišten za opremanje Ultrazvučnog kabineta, Prijemne pedijatrijske ambulante i dio namještaja je utrošen za opremanje samog dječijeg odjeljenja.“ izjavio je dr Andrija Vukotić.

Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor, Sberbank a.d. Banja Luka je ovom prilikom istakao da Sberbank Banjaluka uvek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske. „Veliko nam je zadovoljstvo što možemo ponovo izaći u susret pedijatriji Opšte bolnice u Prijedoru, jer time pomažemo najmlađima kojima je pomoć najpotrebnija. Za Sberbank a.d. Banjaluka je angažman na projektima društveno-odgovornog poslovanja proizvod našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku trajnim vrijednostima društva u kome radimo i živimo možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.“, istakao je ovom prilikom.

Sberbank Banja Luka se trudi da u svakom trenutku stanovnicima lokalnih zajednica u kojima posluje da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove probleme koji zahtjevaju pomoć i hitne reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije