Gradovi

Potrebni hrana, namještaj i elektro-uređaji

Potrebni hrana, namještaj i elektro-uređaji
Potrebni hrana, namještaj i elektro-uređaji

ZVORNIK - Stanovništvu na području Zvornika čiji su objekti bili poplavljeni nedostaju prehrambeni artikli, kućni aparati, namještaj i hrana za ishranu stoke, izjavila je sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Danojka Mićić.

Mićićeva je napomenula da nema potrebe za pomoći u garderobi, jer su je humani ljudi i drugi donatori ovoj organizaciji dostavili u dovoljnim količinama, te navela da su od namirnica ugroženom stanovništvu najpotrebniji brašno, ulje, riža, šećer.

Za pomoć u hrani, vodi i garderobi građani pogođeni poplavama mogu se obratiti u prostorije Crvenog krsta, koji će im dostaviti pomoć.

"Crveni krst duguje veliku zahvalnost građanima Zvornika koji su pokazali veliku humanost i koji su od početka do sada najveći donatori. Zahvalni smo učenicima koji su po školama imali organizovane akcije i donijeli pomoć u hrani, vodi i sredstvima za higijenu, kao i volonterima Crvenog krsta koji su realizovali akcije prikupljanja pomoći na terenu i bili angažovani na pakovanju i distribuciji pomoći", istakla je Mićićeva.

Ona je istakla da ovim ne prestaju akcije prikupljanja pomoći, jer stanovništvu u poplavljenim područjima i dalje treba velika pomoć humanih ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije