Gradovi

Priznanja majkama sa osmoro djece

Priznanja majkama sa osmoro djece
Foto: N.N. | Priznanja majkama sa osmoro djece

BIJELJINA - Majkama sa osmoro djece Sanji Petrović i Radmili Tadić u Bijeljini je danas uručeno priznanje i simboličnih 500 KM.

Na inicijativu Komisije za ravnopravnost polova Skupštine grada ovaj gest pažnje najmnogobrojnijim porodicama u Semberiji uručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Na prijemu u Gradskoj upravi, Mićić je rekao da su djeca najveće bogatstvo i poželio da višečlanih porodica bude što više.

"Naš je trud i obaveza da stvorimo što bolji ambijent u gradu da djeca imaju lijepu budućnost", istakao je on.

Predsjednik skupštinske Komisije za ravnopravnost polova Danijela Đukin izrazila je divljenje prema ovim majkama koje su rodile i vaspitavaju po osmoro dječaka i djevojčica i navela da su djeca najveće bogatstvo koje čovjek može da ima.

"Porodica je stub društva, a mnogobrojne porodice kao ove su veliki korak u budućnost", rekla je Đukinova i poželjela majkama i njihovoj djeci zdravlje, sreću i uspjeh.

Sanja Petrović, bivša uspješna sportistkinja, žena koja je sa sedmoro djece završila fakultet i osmog sina rodila nakon toga, istakla je, kako je naglasila, "svoju zahvalnost Bogu, kao i suprugu za nesebičnu pomoć i podršku u odgajanju djece".

Majka osmoro djece Radmila Tadić živi u semberskom naselju Obarska u porodici koja se bavi poljoprivredom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije