Gradovi

Radenko Reljić zajednički kandidat za načelnika

Radenko Reljić zajednički kandidat za načelnika
Radenko Reljić zajednički kandidat za načelnika

KOZARSKA DUBICA - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, DNS-a i SP-a u Kozarskoj Dubici potpisali su danas sporazum o zajedničkoj kandidaturi Radenka Reljića za načelnika opštine Kozarska Dubica na predstojećim lokalnim izborima.

"Opštinski odbor SNSD-a sinoć je donio jednoglasnu odluku da Radenko Reljić bude kandidat SNSD-a, koga će podržati druga dva koaliciona partnera, DNS i SP. Nije bilo drugih kandidata i mi smo ponosni što smo nakon dugo vremena potpuno jedinstveni ovdje u Kozarskoj Dubici", izjavio je novinarima predsjednik OO SNSD-a Jovica Šuman.

Predsjednik OO DNS-a Kozarska Dubica Darko Banjac izjavio je da je Reljić najbolji kandidat kojeg Dubica može da ima.

"Što se tiče DNS-a, nama nije toliko bitna pripadnost političkoj partiji, koliko nam je bitna ličnost jer doktor Radenko Reljić svojim radom, dosadašnjim zalaganjem u Kozarskoj Dubici vodeći Dom zdravlja i svojim privatnim životom pokazuje da može da vodi Dubicu naprijed", rekao je Banjac.

Predsjednik OO SP Kozarska Dubica Brane Miljatović izrazio je očekivanje da će zajednička kandidatura tri koaliciona partnera doprinijeti da opština "stane na noge" i krene naprijed.

Reljić je rekao da su sporazum, kojim je danas ozvaničena njegova kandidatura, potpisale političke partije koje su u koaliciji i na republičkom nivou.

"Bitno je na predstojećim lokalnim izborima da ove tri partije daju svoje najbolje kadrove i najbitnije ljude, koji su profesionalnci i na osnovu svog rada imaju podršku naroda i rezultat iza sebe", naglasio je Reljić.

U budućem radu, na osnovu programa partija koje su potpisnice sporazuma i SNSD-a kojem pripada, Reljić je naveo tri osnove strategije - finansijsku stabilnost opštine i njena reorganizacija, održavanje infrastrukture i komunalnih djelatnosti, te potražnja za stranim investitorima da bi se obezbijedila nova radna mjesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije