Gradovi

Radmanović: SNSD ima šta da ponudi Stanarima

Radmanović: SNSD ima šta da ponudi Stanarima
Radmanović: SNSD ima šta da ponudi Stanarima

STANARI - Predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović izrazio je uvjerenje da će se građani Stanara na lokalnim izborima opredijeliti za kandidate one partije koja im je omogućila da poslije 55 godina imaju svoju opštinu, a to je sadašnja vlast u Republici Srpskoj i SNSD sa Miloradom Dodikom na čelu.

"Mi imamo šta da ponudimo. Najbolja smo politička partija. Imamo najbolje kandidate i u Stanarima i u Republici Srpskoj. Ako se građani opredijele za SNSD, živjeće u maloj, ali vrlo razvijenoj opštini", rekao je večeras Radmanović na tribini ove stranke u stanarskom mjestu Cvrtkovci.

On je istakao da se građani Stanara u cjelini, sa svim mjesnim zajednicama, 1. februara nalaze pred vrlo važnom odlukom koja opredjeljuje budućnost ne samo onih koji tu žive, već i budućnost onih koji će doći iz ostalih sela, te koji će se vratiti na ova područja kada zaživi privreda onako kako ju je SNSD zamislio.

"Treba podsjetiti da je SNSD omogućio ne samo osnivanje opštine nego i investiciju izgradnje termoelektrane, koja je najveća ne samo u Republici Srpskoj nego i u regionu i koja će biti ponos vas i cijele Srpske", izjavio je Radmanović.

Kandidat SNSD-a za prvog načelnika opštine Stanari Dušan Panić poručio je građanima Cvrtkovaca da, birajući za SNSD, glasaju i za sebe i svoje najmilije.

"Predstoji vam bolja egzistencija, više posla i sve ono što je ljepše i srećnije u opštini Stanari", naglasio je Panić i obećao da mu je prioritet, ukoliko bude izabran, razvoj rubnih dijelova opštine što podrazumjeva infrastrukturne radove, putnu infrastrukturu i zapošljavanje.

Prema njegovim riječima, opština Stanari biće mali, ali operativni servis građanima, uz podršku poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Gorana Jerinića koji je sa ovog područja, te Vlade Republike Srpske i predsjednika Srpske Milorada Dodika.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Stanari Goran Jerinić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom podrškom građana stanarskih mjesnih zajednica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije