Gradovi

Rafinerija ulja Modriča donarala računare OŠ Sutjeska

Rafinerija ulja Modriča donarala računare OŠ Sutjeska
Rafinerija ulja Modriča donarala računare OŠ Sutjeska

MODRIČA - "Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča još jednom je prepoznala potrebe lokalne zajednice i na njih odgovorno reagovala.

Predstavnici Savjeta mladih specijalista "Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča koje je predvodio mentor Bojan Milešić donirali su pet računara Osnovnoj školi Sutjeska u Modriči.

Ova škola u svom sastavu ima centralnu i osam područnih škola. Učenici od šestog do devetog razreda u okiru redovne nastave pohađaju časove informatike. S obzirom da škola nije raspolagala sa dovoljnim brojem računara NESTRO Grupacija uključila se u rješavanje problema.

Donirani računari biće upotrebljeni za uređivanje informatičkog kabineta u područnoj školi Skugrić, opština Modriča.

Mladi secijalisti, nesebično su ponudili svoju pomoć, fizičku i intelektualnu u opremanju informatičkog kabineta u Skugriću. Doniranu opremu preuzela je direktorica OŠ Sutjeska Zorica Vasiljević koja je istakla svoju zahvalnost u ime škole, ali i učenika koji će stečeno teorijsko znanje informatike primjenjivati tokom praktične nastave.

"Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča i NESTRO Grupacija nastavljaju provoditi aktivnosti podrške u okviru svog projekta "Stvaramo zdrave navike", a u cilju pravilnog i zdravog razvoja djece i omladine na svim društvenim poljima: sportu, obrazovanju, dodatnoj edukaciji, ekologiji, mali i u drugim ne manje bitnim događajima koji su bitan dio dječjeg odrastanja (priredbe, dječiji paketići i slično).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije