Gradovi

SDS: Besmislena najava SNSD-a o formiranju skupštinske većine

SDS: Besmislena najava SNSD-a o formiranju skupštinske većine
SDS: Besmislena najava SNSD-a o formiranju skupštinske većine

TREBINJE - Gradski odbor SDS-a Trebinje smatra besmislenom najavu Gradskog odbora SNSD-a o formiranju skupštinske većine, te tvrdi da će i "najnoviji pokušaj rušenja aktuelne vlasti u Trebinju doživjeti neuspjeh".

Iz trebinjskog SDS-a su izrazili uvjerenje da će i najnovija inicijativa SNSD-a o zapošljavanju po jednog člana iz porodice gdje niko nije zaposlen završiti krahom, te podsjetili na "brojna neispunjena obećanja koja su bombastično najavljivana posljednjih osam godina njihove vlasti".

"Najnoviji medijski istupi trebinjskog SNSD-a, u stvari, razotkrivaju pravo stanje unutar njihove partije, te velika međusobna neslaganja i trvenja, što je rezultiralo nedavnom smjenom predsjednika Gradskog odbora SNSD-a, smjenom direktora 'Elektro-Hercegovine', te direktora tekstilnog preduzeća 'Nikola Tesla'", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SDS-a Trebinje.

U SDS-u u Trebinju smatraju i da "neargumentovan agresivan medijski nastup pokazuje da je trebinjski SNSD u velikim unutrašnjim problemima i u strahu od izvijesnog gubitka predstojećih opštih izbora".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije