Gradovi

SDS podržava kandidata PDP-a za nečelnika u Trebinju

SDS podržava kandidata PDP-a za nečelnika u Trebinju
SDS podržava kandidata PDP-a za nečelnika u Trebinju

TREBINJE - Opštinski odbor SDS-a Trebinje podržaće kandidata PDP-a Slavka Vučurevića za načelnika ove opštine na predstojećim lokalnim izborima, potvrdio je predsjednik OO SDS-a Borivoje Ninković.

Ninković je rekao novinarima u Trebinju da njegova stranka smatra da su Trebinju neophodne promjene, te da je zajednički kandidat opozicije jedini način da se do toga dođe.

Vučurević je zahvalio na podršci i ukazanom povjerenju "u vremenu koje je privredno i ekonomski vrlo teško za građane Trebinja".

"Cilj nam je da stanje u Trebinju mijenjamo nabolje, kako bi ovaj grad krenuo u pravom smjeru i nadam se da ćemo zajedničkim snagama omogućiti da stanovništvo u ovom gradu živi bolje i da ćemo na pravi način iskoristiti sve potencijale kojima raspolaže ova opštine", dodao je Vučurević.

Vučurević je podsjetio da su do sada njegovu kandidaturu, osim SDS-a, podržali i Srpska radikalna stranka "Dr Vojislav Šešelj", Nova socijalistička partija i Partija ujedinjenih penzionera Republike Srpske, a da će ga u narednim danima zvanično podržati i Demokratska partija i Pokret za Trebinje.

Kandidaturu za predstojeće lokalne izbore za načelnika opštine Trebinje do sada su, osim Vučurevića, zvanično potvrdili i aktuelni načelnik i kandidat SNSD-a Dobroslav Ćuk i nezavisni kandidat novinar Nebojša Vukanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije