Gradovi

"SNSD ne želi da vidi da se Bijeljina najbrže razvija"

"SNSD ne želi da vidi da se Bijeljina najbrže razvija"
"SNSD ne želi da vidi da se Bijeljina najbrže razvija"

BIJELJINA - Iz bijeljinske Gradske uprave saopšteno je da je gradonačelnik Mićo Mićić u proteklih osam godina od Bijeljine napravio grad koji se, kako kažu, najbrže razvija u BiH, a da to Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ ne želi da vidi.

"To /predsjednik bijeljinskog SNSD-a Miroslav/ Milovanović i njegove kolege iz SNSD-a ne vide. Odbijaju da znaju da su za projekat izgradnje kanalizacije u Bijeljini dobijene najviše ocjene od međunarodnih institucija za odgovorno trošenje sredstava", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se tvrdi i da je konferencija za štampu gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića na kojoj je, između ostalog, govorio o zanemarivanju interesa građana Bijeljine od Vlade Srpske, izazvala novu uzbunu u redovima bijeljinskog SNSD-a.

"Zato je, po ko zna koji put, gospodin Milovanović pribjegao obmanjivanju javnosti i preuveličavanju učinjenog od Vlade. Ali, narod vidi i narod zna. Gradonačelniku Bijeljine je jedino to bitno, a sve ostalo će se znati nakon izbora", dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije