Gradovi

Šajinović: Građani Doboja da žive od rada u svom gradu

Šajinović: Građani Doboja da žive od rada u svom gradu
Foto: Srna | Šajinović: Građani Doboja da žive od rada u svom gradu

DOBOJ - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja Nebojša Šajinović poručio je na tribini ove stranke u selu Stanovi da stanovnici ovog grada moraju imati mogućnost da žive i rade u svom gradu, a ne da u potrazi za zaposlenjem moraju odlaziti u druge zemlje.

On je dodao da aktuelna vlast ništa i ne pokušava da bi se ovakva situacija promijenila, saopšteno je iz informativne službe SDS-a.

Šajinović je rekao da je razgovarao sa dva značajna investitora koji već duže vrijeme pokušavaju da otvore nove pogone u Doboju, ali da su mu prenijeli da "ljudi koji sada vode Doboj nema ni najmanje želje" da se ti projekti realizuju.

"Narod zna kakvo je stanje u ovom gradu. Moramo mijenjati stvari i pokazati da svi nisu isti, a što je najvažnije moramo u nedjelju na izbore izaći u što većem broju", dodao je on.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da na mjesto gradonačelnika Doboja treba da dođe mlad, pošten i hrabar čovjek, a da Šajinović ima sve te kvalitete i da će raditi u interesu naroda. 

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Doboja biće održani u nedjelju, 17. februara, jer je Obrenu Petroviću prestao mandat na ovoj funkciji nakon što je prihvatio mandat u Predstavničkom domu parlamenta BiH.

Za izbor gradonačelnika Doboja ovjerena je kandidutura šest nezavisnih kandidata - Igora Jovanovića, Borisa Jerinića, Slađana Starčevića, Vladimira Markovića, Gorana Simića, te Milovana Dujakovića.

Kandidat SDS-a je Nebojša Šajinović, a kandidat političkog subjekta Spas nezavisnih lista Doboj je Slobodan Dević. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije