Gradovi

Todorović: Riješiti problem snabdijevanja strujom

Todorović: Riješiti problem snabdijevanja strujom
Todorović: Riješiti problem snabdijevanja strujom

STANARI - Član Izvršnog odbora Socijalističke partije Srđan Todorović poručio je da će se ova stranka maksimalno zalagati da mještani naselja Mitrovići i Brestovo u opštini Stanari riješe dugogodišnji problem snadbijevanja električnom energijom.

"Ponudili smo mještanima da razgovaramo o realnim problemima ovog stanovništva, te da će, ukoliko budu izabrani, kandidati sa liste SP-a za odbornike u Skupštini opštine Stanari imati obavezu da slušaju glas građana", rekao je Todorović večeras tokom razgovora kandidata ove stranke sa mještanima Brestova i Mitrovića.

Todorović je podsjetio da je ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić, koji je i predsjednik SP-a, tokom prethodnog boravka u Stanarima razgovarao sa dijelom građana iz Brestova, obećavši da će se založiti za što brže rješavanje problema snadbijevanja električnom energijom.

Kandidat SP-a za odbornika u Skupštini opštine Stanari Dušanka Mitrović zadovoljna je odazivom građana na ovaj skup, obećavši da će se maksimalno angažovati u rješavanju navedenog problema.

Sastanak kandidata SP-a za odbornike u opštini Stanari sa mještanima Brestova i Mitrovića održan je u prostorijama Osnovne škole u Gornjem Brestovu.

U Stanarima će u nedjelju, 1. februara, biti održani lokalni izbori. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije