Gradovi

Ugrožena vlast u Trebinju

Ugrožena vlast u Trebinju
Ugrožena vlast u Trebinju

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović najavio je u petak da će u narednom periodu biti prioritet lokalni, a ne opšti izbori, ističući da je ova stranka spremna da preuzme vlast u gradu.

"Zbog krize koju proizvodi gradonačelnik Slavko Vučurević i zbog ugroženosti rada Skupštine, izgleda da ćemo morati ići na lokalne izbore", rekao je Petrović, komentarišući prekid sjednice Skupštine grada.

Ističući da zvanično nije dato obrazloženje za prekid sjednice, Petrović je istakao da je trebinjski SNSD već najavljivao ovakvu krizu i da je očigledno da je sjednica prekinuta zbog neslaganja o određenim kadrovskim rješenjima, te "preraspodjele kolača" unutar skupštinske većine.

Na sjednici je trebalo da bude imenovan direktor Doma zdravlja, ali prema nezvaničnim informacijama, zbog neusaglašenog dogovora u vezi s pozicijama među partijama skupštinske većine, sjednica je prekinuta.

"Sjednica je prekinuta, a vlast ugrožena zato što nisu mogli da nastave sa daljim dnevnim redom i što je očito došlo do neslaganja u vezi s raspodjelom kolača, jer je zafalilo javnih ustanova koje bi se oformile i dodijelila direktorska mjesta ili će se, pak, nastaviti sa nekom mučnom vlašću", rekao je Petrović. Optužujući Petrovića zbog finansijskih dubioza u FK Leotar, Vučurević je, otišao i korak dalje, pominjući i smrt Petrovićevog oca. "Neka bar oda pijetet svom ocu i neka se ne bavi lažima i insinuacijama", rekao je Vučurević. Petrović je kazao da je "užasnut prostaklukom i patologijom Vučurevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije