Gradovi

Uništeni plakati Miće Mićića

Uništeni plakati Miće Mićića
Uništeni plakati Miće Mićića

BIJELJINA - U Bijeljini su uništeni svi predizborni bilbordi SDS-a i kandidata Saveza za promjene za gradonačelnika Miće Mićića, što su u Izbornom štabu nazvali vandalizmom.

Odbornički kandidat SDS-a Slavko Novaković rekao je na vanrednoj konfrenciji za novinare da su sinoć u Novom Naselju Janja u kanal oborene građevinske mašine kako bi se spriječilo asfaltiranje ulica u ovom naselju koje je organizovala Gradska uprava.

"Sve ukazuje da su ova krivična djela učinjena planski i organizovano", rekao je novinarima član Izbornog štaba SDS u Bijeljini Zoran Vasić koji je zadužen za bezbjednost rada na terenu i ocijenio da su za ove događaje odgovorni politički protivnici SDS u izbornoj kampanji.

Prema njegovim riječima, o događajima je upoznata policija.

Odbornički kandidat SDS-a Mile Pejčić rekao je novinarima da je primitivni čin uništavanja bilborda u političkoj kampanji djelo za koje su predviđene kazne po Izbornom zakonu BiH i za oštećenje tuđe stvari po zakonima Republike Srpske.

On očekuje da su sigurnosne kamere u gradu zabilježile počinioce i da će oni biti pronađeni.

Pejčić je poručio da će prava kazna za primitivno uništavanje predizbornih plakata, koji su postavljenio na mjestima koja su za to predviđena, biti poraz na izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije