Gradovi

Uručeno novih 207 platnih kartica

Uručeno novih 207 platnih kartica
Uručeno novih 207 platnih kartica

MODRIČA - Članovima poplavljenih domaćinstava u Modriči danas je uručeno 207 vaučera, čime je nastavljena podjela platnih kartica Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske na području ove opštine.

Platne kartice sa 5.000 KM dobilo je 70 domaćinstava iz Mjesne zajednice Modriča četiri, 37 iz Vranjaka, 33 iz Modriče dva, 29 iz Miloševca, 20 iz Koprivne, 10 iz Modriče jedan, četiri domaćinstva iz Dugog Polja, dva iz Dobrinje i po jedno domaćinstvo iz Mjesnih zajednica Botajica i Skugrić, potvrđeno je u opštinskom Odjeljenju za opštu upravu.

U Modriči je 14. jula, u prisustvu predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović, podijeljeno 439 platnih kartica.

Na području ove opštine pravo na pomoć Fonda solidarnosti za obnovu stambenih objekata nakon majskih poplava ima 730 domaćinstava, podaci su Opštinske komisije za popis i procjenu šteta.

Ugovor sa Fondom solidarnosti za prodaju robe i usluga u Modriči potpisali su preduzeće za proizvodnju plastične stolarije "Ornament" i preduzeće za proizvodnju kuhinjskog namještaja "Tesla", u kojima još nisu instalirani čitači platnih kartica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije