Gradovi

Vrtiću poklonili didaktičke igračke

Vrtiću poklonili didaktičke igračke
Vrtiću poklonili didaktičke igračke

BRČKO - Tradicionalna manifestacija 12. „Dani otvorenih vrata“ STUDEN Holdinga u Brčkom svečano je otvorena ceremonijom uručivanja osme donacije lokalnoj JU Obdanište „Naša djeca“ u objektu „Balongrad“, naselje „Eš“.

STUDEN Holding, u čijem sastavu posluje i Fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL d.d, u skladu sa iskazanim potrebama rukovodstva ove dječije ustanove, osmu godinu za redom realizuje donaciju za četiri objekta u kojima se nalazi obdanište.

Godišnja donacija Obdaništu „Naša djeca“ dio je donatorske strategije STUDEN Holdinga i dugoročne opredijeljenosti kompanije da ulaže u razvoj djece od najranijeg doba.

Ove godine, Holding je donirao didaktiče igračke koje su od velikog značaja za mentalni i socijalni razvoj naših najmlađih sugrađana.

Predsjednik Uprave STUDEN Holdinga i generalni direktor kompanije BIMAL Ilija Studen izrazio je veliko zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje kompanije i JU Obdaništa „Naša djeca“, koja je neizostavno organizovana na obostrano zadovoljstvo.

 „STUDEN Holding sa svojih više od 500 zaposlenih u Brčkom, vidi ogroman značaj u daljem stabilnom razvoju Brčko distrikta BiH, a to svakako uključuje potrebu za odličnim obrazovanjem ljudi koje počinje od malih nogu, od vrtića. Mi smo ponosni što bar na ovaj način pomažemo obrazovanju najmlađih članova našeg društva i što doprinosimo da rad sa djecom bude adekvatan i kvalitetan.“ rekao je Studen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije