Gradovi

Za mlade u Modriči 8.500 KM

Za mlade u Modriči 8.500 KM
Za mlade u Modriči 8.500 KM

MODRIČA - Načelnik opštine Modriča Mladen Krekić rekao je danas na sjednici Omladinskog parlamenta Srednjoškolskog centra "Jovan Cvijić" da će opština iz lokalnog budžeta izdvojiti 8.500 KM za realizaciju četiri projekta ovog parlamenta u školskoj 2015/2016. godini.

Krekić je izrazio zadovoljstvo radom Omladinskog parlamenta koji je za sedam godina postojanja realizovao brojne projekte u Modriči.

"Opština podržava rad Omladinskog parlamenta od njegovog osnivanja", rekao je Krekić i istakao da će u budžetu i ubuduće biti planirana sredstva za poboljšanje uslova školovanja i boravka u školi. 

Predsjedni Omladinskog parlamenta Milica Novaković, učenica Gimnazije, rekla je da je, zahvaljujući podršci rukovodstva Modriče, odaj Omladinski parlament jedini u Republici Srpskoj koji je nakon osnivanja 2008. godine nastavio sa radom.

"Mladi imaju imaju dobre ideje i korisni su članovi društva", rekla je Novakovićeva i naglasila da je Omladinski parlament za ovu školsku godinu odborio dva "mala projekta" ukupne vrijensoti 2.100 KM i dva "velika projekta" u iznosu od 6.400 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije