Gradovi

Za put u Vaganima 327.000 KM

Za put u Vaganima 327.000 KM
Za put u Vaganima 327.000 KM

KOTOR-VAROŠ - Programom uređenja građevinskog zemljišta na području Kotor-Varoša, koji je usvojen danas na sjednici Skupštine opštine (SO), predviđeno je da se do kraja ove godine izdvoji 327.000 KM za modernizaciju puta u mjestu Vagani.

Odbornici su prihvatili prijedlog da se za održavanje puteva i mostova na kompletnom opštinskom području ove godine obezbijedi 321.000 KM, dok će izrada prostorno-planske dokumentacije koštati 223.000 KM.

Zamjenik načelnika Kotor-Varoša Dalibor Vučanović izjavio je da je u program uređenja građevinskog zemljišta u 2012. godini uvrštena i izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju gradskog vodovoda, kao i sufinansiranje rekonstrukcije izvorišta na Bijelom polju.

Na sjednici SO Kotor-Varoš usvojeni su izvještaji o radu Javnog komunalnog preduzeća ''Bobas'' i kotorvaroškog Centra za socijalni rad u prošloj godini, a imenovani su i članovi koordinacionog odbora koji će biti zadužen za praćenje primjene Strategije razvoja ove lokalne zajednice do 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije