Gradovi

Zamjena u bijeljinskim odborničkim klupama

Zamjena u bijeljinskim odborničkim klupama
Foto: N.N. | Zamjena u bijeljinskim odborničkim klupama

BIJELJINA - U Skupštini grada Bijeljina biće promijenjena najmanje dva odbornika koja su na proteklim izborima osvojila mandate u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je danas predsjednik lokalnog parlamenta Slaviša Marković.

Prema njegovim riječima, poslaničke mandate osvojili su dosadašnji odbornik SNSD-a Nedeljko Ćorić i odbornik SDS-a Darko Mitrić, kao i načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Tomica Stojanović.

Marković je naveo da bi zbog unapređenja u Bijeljini moglo biti i više zamjena u odborničkim klupama nakon potpunog formiranja republičke vlasti.

On je dodao da će odbornike koji odlaze u Narodnu skupštinu u gradskom parlamentu mijenjati sljedeći sa liste stranačkih kandidata na lokalnim izborima 2014. godine.

Marković je rekao da je to kod SNSD-a Aleksandar Đurđević, što je Srni potrdio i predsjednik Gradskog odbora stranke Nedeljko Ćorić.

Ispred SDS-a u Gradsku skupštinu dolazi Ivana Petričević, čime će ovaj parlament imati dvije žene među 31 odbornikom.

Marković je rekao da će mandat u Narodnoj skupštini prihvatiti i Tomica Stojanović iz SDS-a, što znači i promjene u sastavu Gradske uprave Bijeljine u resoru stambeno-komunalnih poslova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije