Gradovi
 • Jusić i Levi počasni građani Sarajeva

  Fena - 25.11.2013 14:15

  SARAJEVO - Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić danas je u Sarajevu na zajedničkoj akademiji Grada Sarajeva i Saveza antifašista i boraca narodnooslobodilačkog rata u BiH (SABNOR-a BiH), uručio priznanja hrvatskom kompozitoru i dirigentu Đeli Jusiću i francuskom intelektualcu Bernaru Arniju Leviju, koji su proglašeni počasnim građanima Grada Sarajeva.

 • Pavlović: Duraković pokazao da ne poštuje zakone Srpske

  Srna - 25.11.2013 13:39

  SREBRENICA - Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Radomir Pavlović osudio je postupak načelnika ove opštine Ćamila Durakovića koji je omogućio zaposlenima u opštinskoj administraciji i ustanovama, "koji 25. novembar doživljavaju kao praznik", da danas koriste slobodan dan.

 • Sve je spremno za zimsko održavanje puteva

  Srna - 25.11.2013 09:30

  KOSTAJNICA - Na području opštine Kostajnica izvršene su sve neophodne pripreme za zimsko održavanje puteva, rekao je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

 • Prevencija nasilja promjenom stavova javnosti

  Srna - 25.11.2013 08:13

  BIJELJINA - Organizacija žena "Lara" Bijeljina organizuje danas uličnu akciju povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

 • Jezero nestalo, provalija se i dalje širi

  Zlatan Čekić - 24.11.2013 19:29

  KLJUČ - Provalija koja je prije desetak dana nastala u Gornjoj Sanici, općina Ključ, na mjestu gdje se nalazilo malo jezero, i dalje se širi i prema posljednjim mjerenjima, dostigla je pedesetak metara u prečniku, dok njena izmjerena dubina iznosi oko trideset metara.

  Video Foto
                        48 

Oglasi za posao

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner