Hronika

Advokat osumnjičen za napad na policajca

Advokat osumnjičen za napad na policajca
Foto: N.N. | Advokat osumnjičen za napad na policajca

BIHAĆ - Advokat Anel Kurtović osumnjičen je za napad na policajca prilikom vršenja službene dužnosti i nasilničko ponašanje, a ovaj događaj se desio sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u centru Bihaća.

Kako saznajemo iz policije, Kurtović je boravio u pomenutom lokalu te u jednom trenutku došao u verbalni sukob s konobarom, a potom se u sve umiješao i vlasnik objekta. U jednom trenutku verbalni sukob je prerastao u fizički, a na lice mjesta pozvana je policijska patrola.

Kako saznajemo, Kurtović se opirao pokušaju policajaca da ga izvedu iz objekta te je u jednom trenutku fizički nasrnuo na jednog od njih. Ubrzo je savladan i policijskim automobilom odvezen u Policijsku stanicu Bihać, gdje je nakon davanja iskaza pušten na slobodu. Danas nam se advokat Kurtović nije javljao na naše uporne telefonske pozive kako bismo čuli i njegovu stranu priče.

Kako saznajemo, u tučnjavi je konobar pretrpio tjelesne povrede, a s lakšim su prošli vlasnik kafića i policijski službenik, kao i sam Kurtović, protiv kojeg je podnesen izvještaj zbog krivičnih djela napad na ovlašteno službeno lice prilikom vršenja dužnosti i nasilničko ponašanje, dok su i vlasnik i konobar osumnjičeni za nasilničko ponašanje.

Inače, pomenuti advokat je široj javnosti postao poznat po tome što je zastupao Bišćanku Sanju Cerić, koja se prije nekoliko mjeseci našla u centru seksualnog skandala.  Podsjetimo, ona je tada optužila lokalnog biznismena Sabahudina Blaževića da ju je neovlašteno snimao i potom video-zapis poslao poznatom porno-sajtu, na kojem je objavljen. Kasnije se ispostavilo da su Kurtović i Cerićeva zaručeni, a pomenuti Blažević ih je optužio za pokušaj iznude novca. Ovaj slučaj se trenutno nalazi pred pravosudnim institucijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije