Hronika

Banjalučanin lažno javljao o bombama u klubu

Banjalučanin lažno javljao o bombama u klubu
Banjalučanin lažno javljao o bombama u klubu

BANJALUKA - Policija je protiv Banjalučanina Ognjena Medakovića podnijela izvještaj banjalučkom Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da je dva puta, u razmaku od nekoliko mjeseci, lažno prijavljivao da je u noćnom klubu "Kristal" postavljena bomba.

"On je osumnjičen da je 18. aprila ove godine u 0.25 i 2. avgusta godine u 0.25 mobilnim telefonom pozvao Operativno dežurstvo CJB Banjaluka na telefonski broj 122, te prijavio da je u noćnom klubu u centru grada postavljena bomba", podsjetili su iz CJB Banjaluka.

Policajci su postupili po obje prijave, te su odmah izašli na lice mjesta.

"U oba puta evakuisali su sve goste, te protivdiverzionim pregledom utvrdili da se radi o lažnim dojavama", naglasili su u jučerašnjem saopštenju iz CJB Banjaluka.

Podsjetimo, "Nezavisne" su ranije objavile da se na sličan način Predrag Kelečević, zvani Keki, menadžer u banjalučkom klubu "Kristal", prijavljivanjem bombe u drugim noćnim klubovima borio protiv konkurencije.

Policija ga tereti da je 2. avgusta, oko jedan čas iza ponoći (pola sata nakon što je lažno prijavljena bomba u "Kristalu"), pozvao operativno dežurstvo policije na broj 122 te prijavio da su u dva banjalučka kluba postavljene bombe, i to u "Andergraundu" i "Drami".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije