Hronika

Banjaluka: Identifikovane žrtve stravičnog sudara

Banjaluka: Identifikovane žrtve stravičnog sudara
Banjaluka: Identifikovane žrtve stravičnog sudara

BANJALUKA - U stravičnom sudaru koji se desio u petak na autoputu Banjaluka - Gradiška, kod prijedorske petlje, na licu mjesta su stradali vozač džipa tojota rav 4, Nebojša Zlojutro iz Banjaluke, i Miodrag Savić iz Zvornika, pacijent koji se nalazio u vozilu Hitne pomoći, potvrđeno je "Nezavisnim novinama" u CJB Banjaluka.

Vozač vozila Hitne pomoći, Goran Trifković, takođe iz Zvornika, preminuo je tri sata kasnije u Kliničkom centru Banjaluka. On je imao teške povrede glave, grudnog koša i donjih ekstremiteta.

Borivoju Saviću, koji se nalazio u pratnji Miodraga Savića, nanesene su teške povrede u predjelu glave, kičme i grudnog koša. Njegovo stanje je trenutno stabilno. Međutim, kako su istakli u Kliničkom centru, dalje prognoze su neizvjesne.

Nebojša Zlojutro, suprug dr Vesne Ećim-Zlojutro, prema izjavama očevidaca, kretao se iz pravca Laktaša i oko 15.15 započeo preticanje preko duple linije.

"Džip je išao oko 150 kilometara na čas. Nekoliko desetina metara prije prijedorske petlje krenuo je preticati, prešao u suprotnu traku i direktno udario u vozilo Hitne pomoći", ispričao je očevidac, koji je želio da ostane anoniman.

Vezane vijesti:

Treća žrtva sudara džipa i vozila Hitne pomoći

Banjaluka: Dvoje poginulo u strahovitom sudaru džipa i vozila Hitne pomoći (Foto)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije