Hronika

Banjaluka: Šestoro uhapšenih zbog droge i krađa

Banjaluka: Šestoro uhapšenih zbog droge i krađa
Banjaluka: Šestoro uhapšenih zbog droge i krađa

BANJALUKA – U dvije akcije banjalučke policije koje su juče provedene na području ovog grada kodnog naziva „Lauš“ i „Opasač“ uhapšeno je ukupno 6 lica, potvrdili su iz CJB Banjaluka, javlja novinar "Nezavisnih".

U akciji „Lauš“ koja je usmjerena protiv osumnjičenih za zloupotrebu opojnih droga uhapšena su dva lica , a pronađeno je 57 grama marihuane.

U drugoj akciji kodnog naziva „Opasač“ uhapšena su 4 lica , a pronađeno je 18 grama spida, medicinske šprice, ali i predmeti za koje se sumnja da potiču iz krađa.

"Nezavisne" saznaju da su u akciji "Lauš" privedeni Aleksandar Miletić (22) i Đurđina Vujinović (20), dok su u sklopu akcije "Opasač" uhapšeni Goran Babić (45), Dragan Miletić (42), Bojan Mrđenović (27) i Mario Crkvenčić (29), a svi su iz Banjaluke.

Darko Novković, načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka, potvrdio je da je o svim okolnostima ovih akcija obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica nakon kriminalističke obrade puste na slobodu, te da se protiv njih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

Ukupno je u ove dvije akcije pretreseno 7 lokacija.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije