Hronika

Bijeljina: Maloljetnik ukrao dva golfa i opel kadet

Bijeljina: Maloljetnik ukrao dva golfa i opel kadet
Bijeljina: Maloljetnik ukrao dva golfa i opel kadet

BIJELJINA - Sedamnaestogodišnjak iz Bijeljine uhapšen je nakon što je u ovom gradu ukrao tri vozila, potvrđeno je "Nezavisnim" iz bijeljinske policije.

Sve tri krađe dogodile su se u kratkom vremenskom razdoblju, a ubrzo nakon prijava, rasvijetljene su.

Sve je počelo kada je Policijska stanica Bijeljina 1, u petak oko 6.30 časova zaprimila prijavu vlasnika golfa 3, a koji mu je ukraden.

Krađa se, po prijavi, dogodila u noći između četvrtka i petka, i to dok je vozilo, u kojem su bili ključevi, bilo u dvorištu kuće.

Operativnim radom na terenu, policajci su već u subotu oko sedam časova na putu Bijeljina - Amajlije pronašli taj golf.

Međutim, u subotu je policija zaprimila i prijavu da je dva dana ranije, oko 17 sati, ukraden golf 2 u kojem su  bili ključevi.

"Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici. Nadalje, radom na terenu od strane policijskih službenika danas je pronađeno to ukradeno vozilo", saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Treću prijavu bijeljinska policija zaprimila je takođe u subotu, i to u 18.25 časova, kada je vlasnik prijavio da mu je ukraden opel kadet u kojem su bili ključevi.

"Istog dana u 18.45 časova od strane policijskih službenika ukradeno vozilo je pronađeno na jednom od lokalnih puteva u Bijeljini", navela je Simojlovićeva. 

Kako je dodala, operativnim radom na terenu, pripadnici Odjeljenja za opšti kriminalitet Sektora kriminalističke policije CJB Bijeljina,  u saradnji sa kolegama iz Policijske stanice Bijeljina 2, došli su do izvršioca.

"Slobode je lišen sedamnaestogodišnji maloljetnik iz Bijeljine.  U toku je kriminalistička obrada nad maloljetnim licem, prema Zakonu o zaštiti i i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku", kazala je Simojlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije