Hronika

Bivši predsjednik Bokserskog kluba Slavija tvrdi da nije pronevjerio novac

Bivši predsjednik Bokserskog kluba Slavija tvrdi da nije pronevjerio novac
Foto: N.N. | Bivši predsjednik Bokserskog kluba Slavija tvrdi da nije pronevjerio novac
N.N.

BANJALUKA - Dalibor Petković (38) iz Banjaluke, koji je prijavljen Okružnom tužilaštvu u ovom gradu zbog sumnje da je kao predsjednik Bokserskog kluba Slavija pronevjerio 55.500 maraka, tvrdi da to nije učinio.

Prema njegovim riječima, završne račune za godine u kojima ga je policija osumnjičila da je uzeo novac usvojila je Skupština Slavije i sve je bilo uredno i zakonito.

“Problem je nastao jer su u međuvremenu nestali određeni računi. Sva dokumentacija sa svim računima predata je knjigovodstvenom birou "Galić". Dokumentacija je predata i Skupštini grada Banjaluka. Računi su nestali kasnije, ne znam kako. To mogu da potvrde svjedoci i počasni predsjednik kluba Dragan Batar”, kazao je Petković.

Batar je istakao da je Petković posao vodio uredno i zakonito, te su za sva trošenja postojali računi. Pojasnio je da su određeni računi nestali kada su vraćeni Zoranu Bugarskom, koji je došao poslije Petkovića na čelo kluba, i zato je i nastao problem.

“Ne želim da optužujem pokojnog Bugarskog, ali napominjem da je često bio pijan i da su mnogi to zloupotrebljavali. Pretpostavljam da je račune ukrao neko ko je tužilaštvu  podnio anonimnu prijavu protiv Petkovića kako bi ukaljao njegovo i ime kluba”, rekao je Batar.

(Glas Srpske)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije