Hronika

Braća izazvala pometnju na svadbi: Dojavom o bombi evakuisali svatove

Braća izazvala pometnju na svadbi: Dojavom o bombi evakuisali svatove
Foto: N.N. | Braća izazvala pometnju na svadbi: Dojavom o bombi evakuisali svatove

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočnog Sarajeva uhapsila je juče braću Dejana i Darka Obradovića, koji su lažno prijavili bombu na jednoj svadbi.

Oni su, kako nezvanično saznajemo, i sami bili gosti na toj svadbi u jednom svadbenom salonu u Istočnoj Ilidži.

Iz zasad neutvrđenih razlog prijavili su da se u salonu nalazi bomba, zbog čega su gosti evakuisani. Nakon policijske kontrole slavlje je nastavljeno.

"Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo u nedjelju su lišili slobode D.O. (31) i D.O. (38), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i lažno prijavljivanje krivičnog djela", navode iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da su po prijavi, koju su dobili u subotu oko 21.40, da je u salonu postavljena eksplozivna naprava policajci po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršili protivdiverzioni pregled salona.

Tokom pregleda nije pronađena eksplozivna naprava niti predmeti koji svojim izgledom asociraju na minsko-eksplozivna sredstva.

"Operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu s izvršenjem krivičnih djela mogu dovesti navedena lica, koja su lišena slobode i nakon kriminalističke obrade puštena na slobodu", navode iz ove PU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije