Hronika

Davor Vitić iz Bratunca ubijen zbog ljubavne afere?

Davor Vitić iz Bratunca ubijen zbog ljubavne afere?
Foto: N.N. | Davor Vitić iz Bratunca ubijen zbog ljubavne afere?

HAN PIJESAK - Davor Vitić (33) iz Bratunca ubijen je prekjuče hicem iz poluautomatske puške u mjestu Bogaz, kod Han Pijeska, a pretpostavlja se da je glavu izgubio zbog ljubavnog trougla u kojem se našao.

Zbog njegove smrti policija je uhapsila Peru M. (43) iz Han Pijeska, te njegove poznanike, supružnike Boška (28) i Biljanu K. (41).

"Jedan od osumnjičenih je, prema zasad dostupnim podacima, saznao da je Davor, navodno, imao aferu s njegovom suprugom i na kraju se desilo to što se desilo", pojašnjava naš sagovornik, ne želeći da precizira o čijoj je supruzi riječ.

Tridesettrogodišnjak je upucan kada ga je u Bogaz, blizu kuće jednog od osumnjičenih, dovezao poznanik.

"Kada je Vitić izašao iz golfa, iz kuće su izašla dva lica, od kojih je jedno zapucalo iz poluautomatske puške prema njemu i autu. Metak je mladića pogodio i to je za njega bilo fatalno", pojašnjava naš izvor.

Mještanin naselja Bogaz, koji je insistirao na anonimnosti, kaže da je i on načuo da se sve desilo jer je jedan od uhapšenih mušaraca sumnjao da ga supruga vara s Vitićem.

"Pričalo se da ubijeni i ta žena imaju aferu i da je za to njen muž saznao. To je sve što mogu da kažem i ne bih više ništa govorio, jer priče koje ovdje kruže su svakakve", kaže taj mještanin.

Ubrzo nakon što je mladić upucan, stigla je policija, kao i hitna pomoć. Vitiću, međutim, nije bilo spasa.

Naši izvori kažu da se vjeruje da je u mladića pucao jedan od uhapšenih muškaraca, ali da će to biti naknadno utvrđivano.

"Da bi se to utvrdilo, potrebno je ispitati sve troje osumnjičenih, kao i uraditi vještačenja", ističe naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo preksinoć su saopštili da su uhapsili tri lica osumnjičena za ovo ubistvo.

"Naime, sumnja se da su oni, oko 17 časova u mjestu Bogaz, opština Han Pijesak, iz oružja ubili D.V. iz Bratunca", piše u policijskom saopštenju.
Dodaje se da će osumnjičeni, nakon krim-obrade, uz izvještaj biti predati Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije