Hronika

Detalji obračuna na Manjači: Svađa okončana krvavom pucnjavom

Detalji obračuna na Manjači: Svađa okončana krvavom pucnjavom
Foto: Vladimir Stojaković | Detalji obračuna na Manjači: Svađa okončana krvavom pucnjavom

RIBNIK - Mile Macanović (40) iz Ribnika, koji je protekle noći, na lokalitetu Karaula, opština Ribnik, ranio Jelenu Milovac (21) iz Banjaluke i Čedomira Sirara (53), nakon čega se ubio, prethodno je viđen s njima u lokalnom restoranu.

Mještani za "Nezavisne" pričaju da je za stolom sjedilo nekoliko gostiju, uključujući i Jelenu i Čedomira, te da su svi pili pivo.

"Zatim je došao Mile, koji je takođe ušao u restoran i naručio je pivo. Nešto kasnije ih nekoliko, uključujući Milu, Jelenu i Čedomira, odlaze i najvjerovatnije su se na Karauli posvađali i on poteže pištolj", priča za "Nezavisne" mještanin, koji nas je zamolio da mu ne objavimo ime.

Uviđaj na Karauli je okončan. Na Sitnici i obližnjoj Čađavici vlada tuga zbog ovog nemilog događaja.

Zdravstveno stanje dvadesetjednogodišnje J.M. koja je povrijeđena u pucnjavi na putu Sitnica-Čađavica u opštini Ribnik za sada je stabilno, a u toku je hirurško zbrinjavanje drugog povrijeđenog lica čiji su inicijali Č.S., saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Oba pacijenta su zadobila povrede grudnog koša i abdomena, istakli su načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Darko Golić i glavni dežurni ljekar na Hirurgiji Jugoslav Đeri.

Sve prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Iz UKC-a navode da je J.M. dovezena noćas u 2.25 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Ribnik u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu, dok je u 2.40 časova dovezen pacijent Č.S. sanitetskim vozilom Doma zdravlja Mrkonjić Grad.

"Oba pacijenta su hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje", kažu iz UKC-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije