Hronika

Dileri pred Okružnim tužilaštvom Bijeljina

Dileri pred Okružnim tužilaštvom Bijeljina
Dileri pred Okružnim tužilaštvom Bijeljina

BIJELJINA - Okružnom tužilaštvi u Bijeljini danas je predato pet lica koja su lišena slobode u policijskoj akciji "Premium", potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Lica čiji su inicijali D.M, V.M, S.P, M.R. i B.B. predati su Tužilaštvu uz policijski izvještaj za zelenaštvo, iznudu i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja. 

U akciji "Premium" policija je juče kod 13 osumnjičenih lica izvršila pretrese na 12 lokacija na području Bijeljine, Srebrenice, Bratunca i Tuzle. 

Pretresi su izvršeni po naredbama osnovnog suda u Bijeljini i Srebrenici, te Kantonalnog suda Tuzla, zbog sumnje da su osumnjičena lica izvršila krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, zelenaštvo, iznuda, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina. 

U akciji je pronađeno oružje, veća količina novca, određena količina medicinskih droga, te predmeti koji upućuju na izvršenja krivičnog djela zelenaštvo. 

Na području Tuzle pripadnici Federalne policije lišili su slobode lice čiji su inicijali A.A, a u pretresima je pronađeno oko 500 grama heroina, određena količina opojne droge amfetamin-spid i vaga za precizno mjerenje. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije