Hronika

Dilovali drogu u školskom dvorištu

Dilovali drogu u školskom dvorištu
Dilovali drogu u školskom dvorištu

PRIJEDOR - Policija je uhapsila dvojicu muškaraca dok su u dvorištu Osnovne škole u Trebinjskoj ulici u Kozarskoj Dubici razmjenjivali paketiće marihuane.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni su Dejan Drljić (19) i 49-godišnji M.T., obojica iz Kozarske Dubice.

U trenutku dolaska policije u dvorište škole obojica su počela bježati pa je jednom od njih ispalo šest paketića marihuane.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor su, navodeći njihove inicijale, saopštili da je M.T. nedugo nakon bježanja uhapšen, dok je Drljić pobjegao u nepoznatom pravcu, ali je nakon pola sata u Ulici majora Gavrilovića i on završio u njihovim rukama.

Pretresom kuće koju koristi Drljić u Kozarskoj Dubici pronađeni su i oduzeti digitalna vaga, sredstva za pakovanje i korišćenje droge, gasni pištolj i manja količina novca.

"Zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga protiv njega je podnesen izvještaj i proslijeđen Okružnom tužilaštvu Banjaluka", kazali su iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je Drljić u dvorištu škole htio da proda marihuanu 49-godišnjaku, ali ga je u tome spriječila policija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije