Hronika

Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u "Džungli"

Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u "Džungli"
Foto: Ilustracija | Lažna dojava o bombi u "Džungli"

DOBOJ - Dobojskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u prostorijama ugostiteljskog objekta "Džungla" u Doboju postavljena bomba, zbog čega je prekinut koncert pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

Pripadnici policije iz objekta su evakuisali sva lica i izvršen je protivdiverzioni pregled, te je utvrđeno da je riječ o lažnoj prijavi. 

Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj i radnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, kao i "Elektro Doboja". 

Pripadnici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja izvršioca, ili izvršilaca izvršenog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela, ističe se u saopštenju. 

Policijska uprava Doboj apeluje da građani na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge uključene subjekte, te napominjemu da svako lažno prijavljivanje krivičnog djela predstavlja krivično djelo za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije