Hronika

Dolijao provalnik u automobile

Dolijao provalnik u automobile
Dolijao provalnik u automobile

BRČKO - Policija distrikta Brčko je, zahvaljujući dojavi građana, identifikovala i lišila slobode provalnika u dva automobila u Brčkom tokom prošle noći, potvrdio je portparol Halid Emkić.

Prema Emkićevim riječima, policiji je najprije noćas javljeno da nepoznato lice provaljuje u vozilo "opel korsa", a nakon toga je još jedan građanin telefonom prijavio nepoznatog muškarca da provaljuje u vozilo "mercedes".

Odmah po toj dojavi, policija je u neposrednoj blizini mjesta izvršenja krivičnog djela zatekla lice koje odgovara opisu i tom prilikom utvrdila njegov identitet. Riječ je o licu čiji su inicijali I.M. (30) iz Brčkog, dodao je Emkić.

Prilikom pretresa, kod njega su pronađeni pribor i predmeti koji potiču iz krivičnih djela - DVD i CD plejer, USB, te alat i oprema za vršenje teških krađa, odnosno odvijač, rukavice i kapa.

U Policiji kažu da je provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno da je to lice provalilo u automobile i protiv njega će Policija distrikta Brčko lokalnom tužilaštvu podnijeti izvještaj.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ivanu Moravčiću koji je od ranije poznat policiji i organima pravosuđa, uglavnom zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije