Hronika

Dragan Došen, u kojeg je pucala majka, operisan, stanje neizvjesno

Dragan Došen, u kojeg je pucala majka, operisan, stanje neizvjesno
Dragan Došen, u kojeg je pucala majka, operisan, stanje neizvjesno

BANJALUKA - Dragan Došen iz Kozarske Dubice, na kojeg je jutros iz vatrenog oružja pucala majka, operisan je u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka, a sve dalje prognoze su neizvjesne, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Došen je iz Kozarske Dubice dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom glave.

Došenova majka Milena primljena je u Univerzitetsko-klinički centar zbog trovanja sirćetnom kiselinom, nakon čega je zbrinuta, a njeno stanje je takođe neizvjesno.

Prethodno su bolnički izvori potvrdili da su obojica sinova u koje je majka jutros pucala u njihovoj porodičnoj kući - preminuli.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka potvrđeno je da je uviđaj na licu mjesta u Kozarskoj Dubici u toku, pod nadzorom dežurnog tužioca.

Otac

Otac nastradalih mladića Željko Došen u trenutku tragičnog događaja bio je u crkvi gdje je otišao da kupi svijeću za sutrašnju krsnu slavu Došenovih - Đurđevdan, a po povratku kući zatekla ga je stravična slika mrtvog i ranjenog sina i supruge u nervnom rastrojstvu.

Željko je u stanju šoka trenutno hospitalizovan u Domu zdravlja u Kozarskoj Dubici.

Srđan i Dragan

Srđan Došen je bio vlasnik diskoteke "Kalipso" u Kozarskoj Dubici, a teško povrijeđeni Dragan zaposlen je u opštini Kozarska Dubica kao komunalni policajac. Obavlja i funkciju predsjednika Opštinskog odbora mladih SNSD-a Kozarska Dubica.

Vezana vijest:

Kozarska Dubica: Majka pobila sinove!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije