Hronika

Droga vrijedna 250.000 maraka zaplijenjena u Prijedoru

Droga vrijedna 250.000 maraka zaplijenjena u Prijedoru
Droga vrijedna 250.000 maraka zaplijenjena u Prijedoru

PRIJEDOR - Pripadnici CJB Prijedor uhapsili su M.R. (37) i D.D. (34) iz ovog grada, te zaplijenili marihuanu ukupne bruto mase oko 22,6 kilograma.

Pronađena i oduzeta droga je, kako nezvanično saznaju "Nezavisne", vrijedna oko 250.000 maraka.

Na danjašnjoj vanrednoj konferenciji za novinare koju su održali Dalibor Ivanić, načelnik CJB Prijedor, i Radomir Dukić, načelnik Sektora kriminalističke policije, prezentovani su rezultati ove akcije, kodnog naziva ''Sumrak''.

Tu akciju su prethodnih dana realizovali pripadnici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor. 

Ivanić je potvrdio da su u okviru ove akcije, čiji je cilj sprečavanje i otkrivanje preprodaje droge, izvršeni pretresi na tri lokacije u Prijedoru.

Kako je dodao, pronađena je i oduzeta materija koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase oko 22,6 kilograma, kao i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Protiv uhapšenih će, po završetku kriminalističke obrade, nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj za neovlaštenu proizvodnju i promet droge.

Ivanić je potvrdio da policajci Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet, i danas nastavljaju sa akcijom ''Sumrak''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije