Hronika

Drogiran maltretirao suprugu

Drogiran maltretirao suprugu
Drogiran maltretirao suprugu

DOBOJ - Policija je privela A.S. iz mjesta Kotorsko, kod Doboja, nakon što je ošamario svoju suprugu, a potom je testiranjem utvrđeno da je bio drogiran.

Nakon što je neko vrijeme zadržan u policijskim prostorijama, on je pušten na slobodu.

"Nasilje u porodici je pripadnicima Policijske stanice Doboj 1 prijavljeno preksinoć. Obratila nam se žena, uz tvrdnju da ju je fizički napao njen suprug, u njihovoj kući", pojašnjavaju policijski izvori.

Ubrzo je, po dojavi, policijska patrola otišla u kuću gdje se nasilje dogodilo, ali ni tada incident nije okončan.

"Po dolasku patrole policije on je nastavio sa  upućivanjem prijetnji daljim fizičkim napadom na suprugu. Ponašao se kao da policajci nisu tu. Štaviše, govorio joj je nešto u smislu: 'Vidjećeš ti kad oni odu'", pojašnjavaju naši izvori.

Policajci su potom odlučili da ga privedu, a testiranjem u njihovim prostorijama utvrđeno je da je nasilnik imao prisustvo droge u organizmu, zbog čega je zadržan više sati.

"Nad A.M. je izvršena kriminalistička obrada i po naredbi dežurnog tužioca on je pušten na slobodu. Naime, zaključeno je da je on počinio prekršaj, a ne krivično djelo", pojašnjavaju naši sagovornici.

Po dokumentovanju ovog predmeta Osnovnom sudu Doboj biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

 


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije