Hronika

Dvojica motociklista poginula, sedmoro povrijeđenih

Dvojica motociklista poginula, sedmoro povrijeđenih
Dvojica motociklista poginula, sedmoro povrijeđenih

PRNJAVOR, MOSTAR - Dvije osobe su poginule, a sedam ih je povrijeđeno u tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile ovog vikenda na području Mostara, Posušja i Prnjavora.

Armel Šašković (21) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mostarskom naselju Tekija, nakon što je u petak, oko 23 sata, udario u golf kojim je upravljao M.A. (61). Šašković je vozio motocikl jamaha iz pravca juga i udario u golf ispred njega u namjeri da se sa sporednog uključi na glavni put. Nakon sudara, mladić je završio u kanalu pored puta. Iako je imao kompletnu motociklističku opremu, zadobio je povrede opasne po život i prevezen je u obližnju bolnicu. Međutim, uprkos naporima ljekara, preminuo je.

Dan kasnije, nastradao je još jedan mladi motociklista T.B. (20) iz Posušja i to na putu Tomislavgrad - Široki Brijeg.

Do nesreće je došlo kada je T.B. udario u autobus koji mu je prilikom skretanja ulijevo oduzeo prednost prolaska. Tom prilikom mladić je od zadobijenih povreda preminuo dok je njegov saputnik D.B. zadobio teške tjelesne povrede.

U subotu se dogodila i saobraćajna nezgoda na izlazu iz Prnjavora, u kojoj je jedna osoba teže, a pet ih je lakše povrijeđeno. Svi povrijeđeni prevezeni su u Dom zdravlja u Prnjavoru, a pacijent sa težim povredama upućen je u Banjaluku. U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila, koja su se međusobno sudarila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije