Hronika

Filmska potjera u Bijeljini, za 15 minuta uhvatili kradljivca golfa

Filmska potjera u Bijeljini, za 15 minuta uhvatili kradljivca golfa
Filmska potjera u Bijeljini, za 15 minuta uhvatili kradljivca golfa

BIJELJINA - Jurnjava policijskih vozila, slična scenama iz holivudskih filmova, odigrala se juče na ulicama Bijeljine, nakon što je u mjestu Vršani ukraden golf 2, a kradljivac je na kraju uhvaćen.

Prethodno je Policijska stanica Bijeljina 1, oko 14 časova, zaprimila prijavu o toj krađi, a vlasnik vozila policiji je ispričao da su se u automobilu nalazili ključevi.

"O krađi vozila bile su upoznate sve policijske patrole na terenu. Radom na terenu i u izuzetno kratom vremenskom periodu, od strane patrole saobraćajne policije primijećeno je u ulicama Bijeljine ukradeno vozilo. Petnaest minuta nakon prijave da je vozilo otuđeno isto su zaustavili policijski službenici", saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

"Nezavisne" saznaju da je zbog ove krađe uhapšen tridesetpetogodišnji Živojin Turinski iz Bijeljine, kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da ima 1,98 g/kg alkohola u organizmu.

Kako "Nezavisne" saznaju, njega su uhvatili policajci Zoran Zekanović i Zoran Lazić, za koje kolege iz CJB Bijeljina kažu da su među boljim policijskim službenicimna, kojim se svi ponose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije