Hronika

Gradiška: U osmom mjesecu trudnoće išla u krađu

Gradiška: U osmom mjesecu trudnoće išla u krađu
Gradiška: U osmom mjesecu trudnoće išla u krađu

GRADIŠKA - Tridesetčetvorogodišnji N.P., te njegova dvadesetogodišnja nevjenčana supruga M.D, koja je u osmom mjesecu trudnoće, oboje iz okoline Gradiške, osumnjičeni su da su provalili i pokrali jednu kuću u Gornjim Karajzovcima, saznajemo iz policije.

Kako je potvrđeno "Nezavisnim", sumnja se da su njih dvoje iz kuće ukrali pištolj, dvije bankovne kartice sa pripadajućim PIN kodovima, rezervne ključeve od audija, i tri ključa od pomoćnih objekata domaćinstva.

"Nakon izvršenog krivičnog djela, oni su, u četiri navrata, koristeći ukradene bankovne kartice, sa bankomata podigli novac u ukupnom iznosu od oko 3.500 KM", saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Zbog sumnje da stoje iza ove krađe, policija je u Gradišci uhapsila N.P., dok je od M.D., pošto je u poodmakloj trudnoći, uzeta izjava i nije hapšena.

"Pretresom objekata koje oni koriste na četiri lokacije na području opštine Gradiška, pronađen je i privremeno oduzet novac u ukupnom iznosu od oko 1.500 KM, kao i pripadajući PIN kod od bankovne kartice", naveli su iz CJB Banjaluka.

Nakon kriminalističke obrade, kako je potvrđeno "Nezavisnim", N.P. je pušten na slobodu. Protiv njega i njegove nevjenčane supruge nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj zbog počinjene teške krađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije