Hronika

Incident na Studentskim sportskim igrama u Banjaluci

Incident na Studentskim sportskim igrama u Banjaluci
Foto: N.N. | Incident na utakmici studenata u Banjaluci

BANJALUKA - Na fudbalskoj utakmici između studenata Ekonomskog fakulteta i Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci, koja se održava u sklopu Studentskih sportskih igara, došlo je danas do fizičkog sukoba kada je jedan učesnik napao drugog, pa je jedno lice zadobilo povrede, potvrdili su u Policijskoj upravi Banjaluka.

"Poznat je identitet oba lica, a policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenjičnog stanja. U toku je rad na utvrđivanju činjenica kako bi se događaj dalje okvalifikovao da li ima elemenata krivičnog djela u skladu s čim će se dalje obavijestiti nadležni organi", naveli su u PU Banjaluka.

Branko Trninić, predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci, tvrdi da je došlo do fizičkog obračuna između sudije i igrača, te da "iako se tako spekulisalo, on nije taj koji je udario sudiju".

"Sudija je krenuo da udara igrača Ekonomskog fakulteta, a postoji i fotografija gdje se on na tribini obračunava s njim, a onda se u jednom momentu 20-30 ljudi našlo oko sudije, ali su  na kraju svalili na mene da sam ja udario sudiju, iako to nije tačno", tvrdi Trninić.

U saopštenju Studentskog parlamenta stoji da su takmičari Ekonomskog fakulteta zbog incidenta koji se desio na sportskim terenima diskvalifikovani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije