Hronika

Iz Kulturnog centra ukradena dva računara i štampač

Iz Kulturnog centra ukradena dva računara i štampač
Iz Kulturnog centra ukradena dva računara i štampač

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu nepoznati počinioci provalili su u prostorije Kulturnog centra i odnijeli dva računara i štampač, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Provala je izvršena tokom noći između ponedjeljka i utorka, 29. i 30. juna. Istraga je u toku.

 U mjestu Jabuka, opština Novo Goražde, juče je iz vozila "seat aledo", koje je bilo parkirano pored regionalnog puta Goražde-Prača, prema izjavi vlasnika čiji su inicijali E.H, ukradena određena količina novca.

Policija preduzima potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedene prijave.

U opštini Istočna Ilidža sa parking prostora u Besarevićevoj ulici ukradeno je vozilo "golf A3" vlasništvo lica čiji su inicijali N.Š.

Policijskoj stanici Foča juče je M.Č. prijavio da mu je u toku noći sa parkinga u Ulici kralja Petra u Foči ukraden automobil "pasat".

U toku je preduzimanje potrebnih mjera radi pronalaska izvršioca i vozila.

Policijska stanica Čajniče podnijela je nadležnom okružnom tužilaštvu izvještaj protiv M.D. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Foča dostavila je Okružnom tužilaštvu Trebinje dopunu izvještaja protiv S.P. i M.P. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili tešku krađu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije