Hronika

Izvještaj protiv dilera iz Banjaluke

Izvještaj protiv dilera iz Banjaluke
Izvještaj protiv dilera iz Banjaluke

BANJALUKA - Banjalučka policija dostavila je izvještaj nadležnom Okružnom tužilaštvu protiv Dalibora Matijevića /37/ iz Banjaluke osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i promet droga, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Osumnjičeni je tokom ove godine od za sada nepoznatog lica, a zajedno sa još dva lica čiji su inicijali M.D. i B.S. nabavio i stavio u promet heroin na području Banjaluke.

M.D. i B.S. od jula su u pritvoru, na osnovu rješenja Okružnog suda u Banjaluci.

Policija je Matijevića sprovela u Okružno tužilaštvo Banjaluka radi daljeg ispitivanja, nakon čega će tužilac odlučiti da li će staviti prijedlog za određivanje pritvora.

Srna je ranije izvještavala da je policija 12. jula, u 22.20 časova, u Ulici put srpskih branilaca u Banjaluci, u automobilu "golf 4" u kome su bili M.D. /42/ i B.S. /40/ iz Banjaluke, pronašla 500 grama heroina umotanog u pvc vrećice.

Pretresom kuće i putničkog vozila koje su koristili M.D. i B.S. policija je pronašla 30 grama heroina, digitalnu vagu, nosač sim kartice sa tragovima droge, mobilni telefon, igle i šprice, te tablete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije