Hronika

Izvještaj protiv napadača na Banjalučanku

Izvještaj protiv napadača na Banjalučanku
Izvještaj protiv napadača na Banjalučanku

BANJALUKA - Banjalučka policija podnijeće izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv muškarca iz tog grada, osumnjičenog da je napao djevojku s kojom je ranije bio u emotivnoj vezi.

Nezvanično, osamnaestogodišnja Tina Babić iz Banjaluke  prijavila je policiji da je napadnuta u noći 11. na 12. septembar od muškarca kojeg poznaje, i kako je navela, i povremeno se družila s njim.

Iz policije je danas potvrđeno da  je oštećena 11. na 12. septembar oko četiri časa prijavila da je fizički napadnuta od muškarca, ali s obzirom na to da je imala vidne tjelesne povrede, da je bila u alkoholisanom stanju i da je pričala nepovezanim misaonim tokom, policijski službenici su je uputili u Službu hitne pomoći da joj se ukaže medicinska pomoć.

Policijski službenici su zaprimljenu prijavu proslijedili mjesno nadležnoj policijskoj stanici Banja Luka-Lazarevo, a nakon zaprimljene prijave obišli su teren i 12. septembra lišili slobode B.M. (1989.) iz Banjaluke.

Takođe, policijski službenici su na osnovu dokaza utvrdili da je oštećena bila u emotivnoj vezi s osumnjičenim, te da joj je sporne noći, osumnjičeni nanio tjelesne povrede, a kada je ona pokušala da nazove policiju, oteo joj mobilni telefon i time je spriječio.

Nakon završene kriminalističke obrade osumnjičeni je pušten na slobodu.

Oštećena djevojka je ranije ispričala medijima da joj je uhapšeni i prije prijetio, jer nije htjela da bude u vezi sa njim.

Prilikom napada u pomoć joj je pritrčala drugarica koja je takođe zadobila povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije