Hronika

Jednomjesečni pritvor za Dalibora Matijevića

Jednomjesečni pritvor za Dalibora Matijevića
Jednomjesečni pritvor za Dalibora Matijevića

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor Daliboru Matijeviću /37/, osumnjičenom za nedozvoljenu proizvodnju i promet droga, rečeno je Srni u ovom sudu.

Pritvor Matijeviću određen je do 14. oktobra zbog bojazni da bi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te da će ponoviti krivično djelo.

Mjere pritvora izrečene su i zbog toga što za ova krivična djela može biti izrečena kazna zatvora od tri godine ili stroža kazna.

Osumnjičeni je tokom ove godine od za sada nepoznatih lica, a zajedno sa Darkom Matijevićem i Sašom Barišićem, nabavljao i stavljao u promet heroin na području grada Banjaluka.

Darko i Saša od jula su u pritvoru na osnovu rješenja Okružnog suda Banjaluka. Policija je kod njih 12. jula oko 22.20 časova u Ulici put srpskih branilaca u Banjaluci u automobilu "golf 4" pronašla pola kilograma heroina zapakovanog u pvc vrećice.

Policija je u nedjelju, 14. septembra, oko 22.35 časova u automobilu "opel", koji je vozio Dalibor, pronašla 63,5 grama heroina, nakon čega je uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije