Hronika

Još jedno okupljanje u Banjaluci - Pravda za Davida

Još jedno okupljanje u Banjaluci - Pravda za Davida
Foto: Facebook | Još jedno okupljanje u Banjaluci - Pravda za Davida

BANJALUKA - Davor Dragičević se obratio okupljenim Bnajalučanima: "Dragi moj sine, dušo moja, Dragi naš Davide, dušo naša".

Na samom početku današnjeg okupljanja, brojnim građanima su se pridružili i bajkeri više različitih moto klubova iz BiH koji su pružili podršku okupljanju “Pravda za Davida”.

“Od 18.03 ide montirani proces, takav da bi i laik advokat na suđenju mogao da te ljude vrlo brzo oslobodi, jer je lako pronaći rupe u zakonu, Tužilaštvu i sudstvu, rekao je Davor Dragičević.

“Davida vam nikada neću oprostiti,. David je ubijen 23,03 2018, David je izdahnuo 23. 03. u vremenu od 22 do 23 časa. Poslije ste ga položili u kanalizaciju sa jasnom porukom. I vi niste ljudi, vi ste sotone. Mi i vi poslije ovoga nikada nećemo živjeti zajedno. Ubili ste ga 23.03 , zadnji čin mučenja je bio između 20 i 21,30 časova, a moja duša je izdahnula od 22 do 23 časa, nije mogao izdržati. Znam i njegove posljednje riječi, njih ću vam poslije reći.

Đakcev rođendan 2019. godine vam je krajnji rok, da sankcionišete i privedete sva lica koja su učestvovala u rušenju institucija RS, RS i brutalnom ubistvu mog djeteta. Imate priliku da spasite ovaj grad. 31. 01.2019. godine vam je rok, poslije toga ja sebi organizujem sahranu, rekao je Davor Dragičević

Takođe je najavio da će sljedeći veći skup biti ili sljedećeg mjeseca ili u julu.

Na kraju današnjeg okupljanja u Banjaluci građani su otpjevali stihove Davidove pjesme "Klinac u getu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije