Hronika

KPZ Foča: Nožem ubo drugog zatvorenika

KPZ Foča: Nožem ubo drugog zatvorenika
KPZ Foča: Nožem ubo drugog zatvorenika

ISTOČNO SARAJEVO - U Kazneno-popravnom zavodu Foča štićenik čiji su inicijali P.Đ. ubo je nožem u leđa V.R, koji je odmah prevezen u Univerzitetsku bolnicu u ovom gradu, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policijski službenici su, odmah nakon prijave, izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, a, prema ovlašćenju dežurnog tužioca, u toku je rasvjetljavanje krivičnog djela tjelesna povreda koje se dogodilo juče.

U Ulici Druge sarajevske brigade u Istočnoj Ilidži juče oko 15.00 časova teško je povrijeđen muškarac čiji su inicijali A.A. kada je automobil "golf A četiri", kojim je upravljao, sletio sa kolovoza i udario u betonski stub. Povrijeđeni je prevezen u Bolnicu Istočno Sarajevo radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Fočanska Policijska stanica podnijela je Okružnom tužilaštvu u Trebinju izvještaj protiv lica čiji su inicijali B.M. i D.M. zbog sumnje da su počinila krivično djelo teška tjelesna povreda.

Policijska stanica u Novom Goraždu podnijela je Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu izvještaje protiv lica sa inicijalima B.G, D.N. i S.A, osumnjičenih za krivična djela obmana prilikom dobijanja kredita ili drugih pogodnosti, zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja, falsifikovanje ili uništavanje službene isprave i nesavjestan rad u službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije