Hronika

Kidnapovanje u Banjaluci: Pobjegla dok je osumnjičeni točio gorivo

Kidnapovanje u Banjaluci: Pobjegla dok je osumnjičeni točio gorivo
Foto: Ilustracija | Kidnapovanje u Banjaluci: Pobjegla dok je osumnjičeni točio gorivo

BANJALUKA - Policija je uhapsila Damira Jakovljevića (25) zvanog Šajin iz Banjaluke, osumnjičenog da je oteo sugrađanku, koju je, kako ga terete, ugurao u FIAT stilo, a ona se na kraju uspjela spasti zahvaljujući njegovoj nepažnji, i to dok je točio gorivo na benzinskoj pumpi

Uhapsili su ga juče pripadnici Policijske uprave Banjaluke. Konkretno, on je osumnjičen da je u ponedjeljak, pod okriljem noći, odnosno oko 21.30 časova, oteo sugrađanku na poprilično podmukao način.

"Prethodno ju je, kako se sumnja, nagovorio da izađe ispred kuće gdje stanuje, te ju je nasilno uvukao u svoj FIAT, pa joj ozbiljno priprijetio  po život", pojašnjava sagovornik "Nezavisnih".

Djevojka se, međutim, uspjela pribrati i skupiti hrabrosti, te na kraju pobjeći.

"Kada je on točio gorivo na benzinskoj pumpi, bio je neoprezan, što je ona vješto iskoristila, te se uspjela osloboditi, sakriti i pozvati policiju. Čim je policija obaviještena, intervenisao je veći broj policajaca i slučaj su uspješno rasvijetlili", pojašnjava naš sagovornik.

Marija Marakanović, portparol PU Banjaluka, saopštila je da je o svemu upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta u redovnoj proceduri biće dostavljnjen izvještaj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije