Hronika

Kod muškarca iz Modriče pronašli 520 kilograma duvana

Kod muškarca iz Modriče pronašli 520 kilograma duvana
Kod muškarca iz Modriče pronašli 520 kilograma duvana

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice Doboj 2 podnijeće izvještaj protiv Srđana V. iz Modriče, zbog sumnje u nedozvoljen promet akciznih proizvoda, a pošto je kod njega pronađeno 520 kilograma duvana koji nije bio obilježen kontrolnim i poreskim markicama, kako to zakon nalaže.

"Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, na zahtjev Policijske uprave Gradačac, u mjestu Osječani, područje grada Doboja, 15. januara pretresli su kuću koju koristi S.V., a u cilju pronalaska predmeta koji potiču iz teških krađa izvršenih na području opštine Gradačac, FBiH", saopšteno je iz dobojske policije.

Pronađeni su i oduzeti i predmeti za koje se sumnja da potiču iz tih krivičnih djela, kao što su traktor, traktorska prikolica ručne izrade i motocikl.

"Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto 13 bala sušenog lista duvana za koje S.V. nije posjedovao potrebnu dokumentaciju", stoji u policijskom saopštenju.

Predmeti za koje se sumnja da potiču iz krivičnih djela izvršenih na području Gradačca predati su u nadležnost tamošnje Policijske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije