Hronika

Krađama pričinjena materijalna šteta 2.800 KM

Krađama pričinjena materijalna šteta 2.800 KM
Krađama pričinjena materijalna šteta 2.800 KM

GRADIŠKA - Dvadesetčetvorogodišnjak E.M. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je u proteklom periodu na području opštine Gradiška počinio pet krađa, pričinivši materijalnu štetu od 1.500 KM, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je navela da se osumnjičeni tereti da je provaljivao u kuće, najčešće u periodu od 20.00 do 22.00 časa, iskorištavajući nepažnju ili odsustvo vlasnika, te krao novac.

Osumnjičeni je uhapšen juče, a nakon kriminalističke obrade, pušten je na slobodu. Protiv njega će policija nadležnom Okružnom tužilaštvu podnijeti izvještaj za počinjena krivična djela.

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Gradiška, radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela protiv imovine, utvrdili su da su lica čiji su inicijali D.D./29/ i Z.G./39/, oba iz Gradiške, osumnjičena da su odvojeno izvršili krivična djela krađa.

Oni su nedavno ukrali dvije metalne kapije na području opštine Gradiška i time pričinili materijalnu štetu od oko 1.300 KM.

Protiv osumnjičenih će, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo krađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije