Hronika

Krijumčario robu i napao graničare (FOTO)

Krijumčario robu i napao graničare (FOTO)
Krijumčario robu i napao graničare (FOTO)

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina napadnuti su prilikom sprečavanja krijumčarenja tekstilne robe iz Srbije u BiH, saopšteno je iz Granične policije.

Nadzorom graničnog pojasa u blizini rijeke Drine pripadnici Granične policije otkrili su lice koje je u kombi registarskih oznaka BiH utovaralo vreće s tekstilnom robom, koju su prethodno čamcem iz Srbije u BiH prebacila dva nepoznata lica.

Prilikom sprečavanja državljanina BiH D.Z. da uđe u kombi i pobjegne, ovo lice pružilo je otpor i nanijelo lakše tjelesne povrede pripadniku Granične policije. D.Z. je potom savladan i lišen slobode.

Zbog činjenice da je krijumčario robu i napao službenika policije prilikom vršenja službene radnje, protiv D.Z. će Tužilaštvu BiH biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Nepoznata lica koja su prokrijumčarila tekstilnu robu udaljila su se čamcem u pravcu Srbije o čemu su obaviješteni pripadnici MUP-a Srbije.

Prilikom pregleda vozila otkriveno je šest vreća sa 614 tekstilnih predmeta koji će biti predati Upravi za indirektno oporezivanje BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije